Sense categoria

Col·laboració amb TooGoodToGo

Seguim avançant en reduir la pèrdua alimentària

Sumem una nova col·laboració -juntament amb l’ App weSAVEeat- dins de l’esforç en reduir la pèrdua alimentària i la gestió d’excedents. Estrenem acord amb la plataforma ToGoodToGo.

D’origen danès, ToGoodToGo, és una de les start-ups més prometedores d’Europa. Actualment estan presents en més de 8 països europeus i s’han associat amb més de 12.000 establiments; entre ells la Pastisseria Glass. Més de 4,5 milions de persones han descarregat ja la seva app i ja s’han salvat més de 5 milions de menjars!

A que estàs esperant per sumar-t’hi?

El funcionament de la plataforma és molt senzill. De forma diària veure-ho els nostres lots de producte a la seva plataforma dispònibles per a la venta. La recollida la podeu fer a la botiga on hagueu fet la compra entre les 20:30 i les 20:55h de dilluns a divendres laborables.

Descarrega’t la App i comença a evitar la pèrdua alimentària a la vegada que estalvies!

download-ios.pngdownload-android.png

Pastisseria Glass

Deixa un comentari