Sense categoria

Castanyada 2020

Ja tenim llestos els nostres panellets! I aquest any, per posar-t’ho encara més fàcil, també te’ls enviem a casa a través del nostre web.

Com sempre, a la Glass, ens esforcem al màxim per oferir-vos un gran sortit de panellets de primeríssima qualitat.

Tots els nostres panellets estan elaborats a l’obrador de la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet. El nostre massapà està elaborat amb més d’un 65% d’ametlla “Mallorca” de Mallorca, sucre i ou; i estan certificats amb la garantia “Especialitat Tradicional Garantitzada“.

Panellets de pinyons, taronja i cacau, praliné, fresa, crocant, gerds, boles de coco, de castanya, ceps, músic, anís, ametlla, xocolata, passió, te verd, crema, cafè, llimona, taronja, rovell, caramel… faran les delícies de tothom.

Esperem que els gaudiu!

Pastisseria Glass

Deixa un comentari