Sense categoria

Reduïm la pèrdua alimentària

Col·laboració amb weSAVEeat

Des de la Pastisseria Glass estem molt orgullosos d’anunciar-vos la nostre col·laboració amb la iniciativa weSAVEeat. Una plataforma que està ajudant a connectar consumidors amb comerços per tal de reduir les pèrdues alimentàries.

D’aquesta manera, consumidors en busca d’ofertes i bones promocions poden accedir a una sèrie de productes a la vegada que els comerços tenen la oportunitat de millorar la seva gestió dels excedents.

El funcionament, tal com diuen ells és fàcil, fàcil i facilíssim. Cada dia els comerços associats, entre ells nosaltres, publiquen a la App de weSAVEeat els seus excedents alimentaris, que els usuaris poden comprar a un preu molt reduït.

Amb weSAVEeat, comerços i consumidors salven menjar, estalvien diners, i fan un gran gest pel planeta. Si us interessa… només us heu de descarregar la seva App en el vostre dispositiu. Us deixem els enllaços aqui mateix!

download-ios.png

download-android.png

IMGlogowesaveeatGLASS.PNG

Deixa un comentari