Pasqua_Glass
Sense categoria

Pasqua 2021!

Ja tenim a tocar la diada de Pasqua! Un altre any, la Pastisseria Glass volem estar ben a prop vostre per celebrar aquesta diada tant especial. L’any passat ens vam haver de posar les piles per superar el confinament. Aquest any, també intentarem oferir-vos varies alternatives perquè cap nen/a es quedi sense mona.

Com ja sabeu, la gran majoria de les nostres mones estaran en exposició i a la venda a les nostres pastisseries. Però aquest any, aprofitant el nostre web, també tindreu gran part d’elles aquí. El catàleg l’anirem ampliant conforme tinguem més mones acabades.

IMPORTANT (nomès per compres web)
Enviament a domicili: Entrega de les mones abans del dia 3 d’Abril, enviament diferent a l’habitual i només a Sta. Coloma i rodalies.
Recollida a botiga: La recollida de les mones s’haurà de fer a la botiga de la Rambla de Sant Sebastià 23-25.

Accedeix aqui al catàleg de mones!

Deixa un comentari